January 5, 2008

Regn, regn och regn!

Ja horrni, nu har vi hunnit med att forflytta oss lite sen sist. I onsdagskvall tog vi bussen upp till ett litet stalle som heter Coffs Harbour. Detta stalle ar sakert jattemysigt, dock har vi inte hunnit se sa mycket eftersom det har OSREGNAT i tre dagar nu! Alltsa nu snackar vi inte osregn som det gor hemma, utan det bokstavligen VRAKER ner! Man ar liksom ute 15 sekunder, sen kan man vrida ur kladerna!

Sa det blir ratt mycket innemys, boklasning, matlagning, filmtittande och internet. Men an sa lange gar det oss inte pa nerverna iallafall!
Idag pa formiddagen var det faktiskt ett litet uppehall sa vi har vart och spanat in ett bananplantage och kakat lite banan. Sen borjade skyfallet igen och da akte vi till en liten turistby som heter "Clog barn", man tillverkar alltsa traskor har, oerhort nordigt men vi var ju tvugna att kolla :)

Annars ar livet fortfarande fint! Kul att jag har nagra som saknar mig dar hemma! Jag saknar er ocksa, men idag ar det "bara" 10,5 veckor kvar, det kommer ga snabbt ska ni se!

Nu ska vi se ytterligare en ratt sa dalig film med vara hostel-buddies och sen kanske vi korkar upp den dar vinboxen.. :)

1 comment:

Anonymous said...

Men shit vilket regn! Ingen idé att platta håret då med andra ord ;) hihi! jodå, dom här veckorna kommer gå prima fort alltså!! =) Miss U!