January 9, 2009

Körigt

Året har börjat bra på alla plan förutom sömnen. Jag är så jävla trött, men ändå kan jag inte sova. Det stör mig. Det stör även min omgivning eftersom min mentala ålder sjunker kraftigt när jag lider av sömnbrist.

Nå. Nog med gnäll. Jag ska försöka fixa det idag. Ska även fixa csn och mat till kylen. Där har ni dagens plan.

Det är mycket nu.

5 comments:

Anonymous said...

Jag tänkte flyga upp den 18:e januari. Skolan börjar den 19:e så då kanske det är bra att befinna sig där :) Sen ska vi flytta in i nya lägenheten i början av februari så det blir fullt upp. Har jag förstått dig rätt i dina blogginlägg, du flyttar till Umeå och pluggar vad? :)

Anonymous said...

Okejokej. Var ska du bo då? :) Jag är inte så sugen på att åka upp till Kalix och lämna sambon här... Även om det nu "bara" rör sig om en månad för min del så känns det oerhört tungt. Lika bra att ignorera det tills man väl måste åka... Men vad ska du läsa då? :)

Anonymous said...

Aarå jag får väl komma och hälsa på när jag har vägarna förbi Umeå! :) Sjuksyster ja det låter som att du hamnat helt rätt. Det är ju bra att jag har en rådgivare i nöden! :)

Anonymous said...

Det kanske är troligare att jag gör det :) Sen får du komma och spana in våran superfräna lägenhet när vi fått i ordning våra grejer :)

Anonymous said...

Dina tips är alltid bra, du kan lita på att jag frågar dig igen!

Jo nog har jag en msn. Men som du sett har jag inte använt den på länge. Jag ska se till att logga in nästa gång så får vi väl se om du är online eller inte. Nu ska jag kolla på tv en stund och sen sova.

Men vi får höras!
Ha det så bra!
Ciao!